نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر پرتودهی گاما بر کیفیت رنگ و ویژگیهای حسی-چشایی تره (Allium ampeloprasum) تازه | |
مرضیه احمدی روشن، سمیرا برنجی اردستانی* | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 578.35 K | ||
2 | اثرات پرتوفراوری گاما بر رنگ میوه زرشک خشک | |
سمیرا برنجی اردستانی، نپتون بیدلی، مرضیه احمدی روشن* | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 485.67 K | ||
3 | اثرات پرتوفرآوری ترکیبی گاما و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای تغذیهای تره و جعفری تازه | |
مرضیه احمدی روشن، سمیرا برنجی اردستانی* | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M |