نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | خواص فیزیکوشیمیایی آب فعال شده با پلاسما (PAW) و کاربردهای آن در کشاورزی و صنایع غذایی | |
مجتبی کردرستمی*، علی اکبر قاسمی سلوکلوئی، ابولفضل مازندرانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1015.5 K |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | خواص فیزیکوشیمیایی آب فعال شده با پلاسما (PAW) و کاربردهای آن در کشاورزی و صنایع غذایی | |
مجتبی کردرستمی*، علی اکبر قاسمی سلوکلوئی، ابولفضل مازندرانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1015.5 K |