نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر پرتودهی گاما بر محتوای پیگمان لیکوپن و فنول کل، فعالیت آنتیاکسیدانی و کیفیت میکروبی تفاله گوجهفرنگی | |
برنجی اردستانی سمیرا دهقان بازخانه مهری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی اثر پرتودهی گاما بر محتوای پیگمان لیکوپن و فنول کل، فعالیت آنتیاکسیدانی و کیفیت میکروبی تفاله گوجهفرنگی | |
برنجی اردستانی سمیرا دهقان بازخانه مهری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M |