نویسنده = مجتبی کردرستمی* | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | خواص فیزیکوشیمیایی آب فعال شده با پلاسما (PAW) و کاربردهای آن در کشاورزی و صنایع غذایی | |
مجتبی کردرستمی*؛ علی اکبر قاسمی سلوکلوئی؛ ابولفضل مازندرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1015.5 K) |
نویسنده = مجتبی کردرستمی* | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | خواص فیزیکوشیمیایی آب فعال شده با پلاسما (PAW) و کاربردهای آن در کشاورزی و صنایع غذایی | |
مجتبی کردرستمی*؛ علی اکبر قاسمی سلوکلوئی؛ ابولفضل مازندرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1015.5 K) |