| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | خواص فیزیکوشیمیایی آب فعال شده با پلاسما (PAW) و کاربردهای آن در کشاورزی و صنایع غذایی | |
| مجتبی کردرستمی*، علی اکبر قاسمی سلوکلوئی، ابولفضل مازندرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1015.5 K | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | خواص فیزیکوشیمیایی آب فعال شده با پلاسما (PAW) و کاربردهای آن در کشاورزی و صنایع غذایی | |
| مجتبی کردرستمی*، علی اکبر قاسمی سلوکلوئی، ابولفضل مازندرانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1015.5 K | ||