| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر پرتودهی گاما بر کیفیت رنگ و ویژگیهای حسی-چشایی تره (Allium ampeloprasum) تازه | |
| مرضیه احمدی روشن، سمیرا برنجی اردستانی* | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 578.35 K | ||
| 2 | اثرات پرتوفراوری گاما بر رنگ میوه زرشک خشک | |
| سمیرا برنجی اردستانی، نپتون بیدلی، مرضیه احمدی روشن* | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 485.67 K | ||
| 3 | اثرات پرتوفرآوری ترکیبی گاما و بستهبندی اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای تغذیهای تره و جعفری تازه | |
| مرضیه احمدی روشن، سمیرا برنجی اردستانی* | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M | ||